Pasha kedvenc eledele

Merülj el a Kelet csábításában a Pasha Café legújabb különlegességével!

Kóstold meg a hagyományos ízek újragondolt harmóniáját a rózsavizes gyümölcsös kókuszgolyónkban, amely minden egyes falatban a távoli földek aromáinak ízletes elegyét kínálja. Ez az aprólékosan megalkotott desszert, mely szenvedélyünk és a finom ízek iránti szeretetünk gyümölcse, tökéletes kísérője lesz a hozzá tökéletesen passzoló török kávénak vagy teának. Éld át a keleti édesség és a hagyományos italok párosításának ritka élményét.

És hogy a kulináris utazás még emlékezetesebb legyen, minden vásárló egy ingyenes belépőjegyet kap a Royal Guard Múzeumba. Ez nem csak egy finomság vásárlása, hanem egy kulturális élménybe történő befektetés is, amely ízlelőbimbóidat és elmédet egyaránt kényezteti.

7.811 Ft

Az árak bruttóban értendők, tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Leírás

Miért válaszd ezt a különlegességet?

  • Egyedi Ízélmény: A rózsavíz frissessége és a gyümölcsös ízek gazdagsága egy kókuszgolyó formájában.
  • Hagyomány és Modernitás: A török kávé vagy tea mély, gazdag ízei tökéletes harmóniában vannak a modern desszertkülönlegességünkkel.
  • Művészet és Íz: Nem csak egy desszertet kapsz, hanem egy műalkotásnak is részese lehetsz a múzeumi belépővel.

Különleges alkalmakra vagy csak egy szimpla napfényes délutánra, a Pasha Café kínálata felejthetetlen élményt ígér. Várunk szeretettel, hogy együtt ünnepeljük a különleges pillanatokat!

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró