Esküvő

🏰✨ Varázslatos Pillanatok a Budai Vár Szívében ✨🏰

Szeretettel várunk benneteket a Pasha Caféban, ahol a történelem és a romantika találkozik. 💖 Miért válassz minket esküvői helyszínnek? 🤔

1️⃣ Egyedülálló Környezet: A Budai Vár lenyűgöző történelmi környezete, elegáns stílusa és varázslatos atmoszférája olyan háttérként szolgál, amely örökre emlékezetessé teszi a nagy napot.

2️⃣ Budai Panoráma: Képzeljétek el, ahogy a házasságkötés pillanataiban a budai panoráma gyönyörűen körbeöleli szerelmeteket. A kilátás felejthetetlen, és romantikus hátteret teremt a szertartás számára.

3️⃣ Exkluzív Teraszok: Két teraszunk közül választhattok, mindkettő lenyűgöző kilátással és elegáns környezettel rendelkezik. Az egyik terasz teljesen elszeparált, így intimebb pillanatokat élhettek át, míg a másik belső zárt térrel is bír, így bármilyen időjárási körülmények között zavartalanul élvezhetitek az esküvőt.

4️⃣ Professzionális Személyzet: Csapatunk mindent megtesz azért, hogy elképzeléseiteket valóra váltsuk. Segítünk a tervezésben és a lebonyolításban, hogy minden tökéletes legyen.

👰🤵‍♀️ Készüljetek fel arra, hogy a Pasha Caféban minden pillanatotok különleges és emlékezetes legyen. Köszönjük, hogy velünk tartotok az életetek egyik legfontosabb napján! 💍✨

Select your currency
HUF Magyar forint
EUR euró